produk

Kumpeni Propil

Suzhou Marcospadiadegkeun di 2008. Spésialisasi dina produksi mesin lantai, sapertos coét, tukang polis sareng lebu kolektor. Produk kualitas luhur, modis, seueur dianggo dina rupa-rupa arsitéktur, henteu ngan ukur ngagaduhan pasar luas di pasar penjualan domestik, tapi ogé diékspor ka Éropa sareng Amérika Serikat.

Marcospa hinge salami mangtaun-taun teras-terasan taat kana "kualitas produk supados salamet, kredibilitas sareng jasa pangembangan" tujuan bisnis. Komitmen pikeun nyayogikeun anjeun produk anu kualitas luhur sareng jasa kualitas. Gaduh tim manajemén desain anu propésional, khusus, ti desain produk, ngadamel kapang, nyetak kana perakitan Produk, pikeun masing-masing aspek sareng prosés anu ketat diuji sareng dikontrol.

Salami sababaraha taun ka pengker produksi sareng manajemén sareng éksplorasi, Marcospa nyetél sistem manajemen kualitas nyalira. Marcospa salawasna nerapkeun konsép nyiptakeun nilai palanggan pikeun palanggan produk anu disayogikeun pikeun nyumponan kabutuhan konsumén anu béda, sareng teras-terasan nyayogikeun nasabah sareng solusi sareng masalah téknis. Éksplorasi sareng inovasi salajengna, sareng kaunggulan.

maxkpa928

Kami parantos lulus sértipikasi sistem mutu ISO9001, sareng sababaraha produk parantos lulus sertifikasi CE Éropa. Dina urutan pikeun mastikeun inovasi produk kontinyu sareng layanan saatos-penjualan, sakumpulan desain sareng layanan insinyur saatos-penjualan parantos dilatih pikeun sacara profesional nalungtik sareng ngembangkeun, ngarancang, sareng ngahasilkeun koleksi lebu industri sareng alat panyabutan debu. Perusahaan anu ngahijikeun manajemén haseup sareng debu, kalayan kisaran lengkep produk, anu tiasa nyumponan kabutuhan sadidinten prosés produksi pabrik, sareng nyayogikeun solusi anu lengkep. Produk Maxkpa minuhan sababaraha aturan sareng indikator kaamanan internasional. Produkna parantos diuji sareng disahkeun ku lembaga internasional. Palanggan nyayogikeun jaminan kaamanan produksi industri.

Rangkaian produk anu ayeuna kalebet pembersih vakum industri, kolektor lebu industri, pemurni haseup, pembersih vakum ledakan-buktina, desain panyabutan lebu peralatan sareng transformasi instalasi, program pendukung parangkat sareng panyabutan debu vakum sanésna. Produk Ingmar seueur dianggo dina ngolah logam, alat-alat mesin, pabrik kendaraan sareng kapal, Pangobatan sareng tuangeun, pakean pencegah, bahan kimia rupa, pesawat terbang kecepatan tinggi, ledakan-bukti sareng industri sanés!

Sambutan wilujeng sumping sareng anjeun ngabuka wates komunikasi. Kami nyingkronkeun sareng pasangan ideal anjeun!