produk

TAROS KAMI

Suzhou Marcospa didirikeun taun 2008. Spésialisasi dina produksi mesin lantai, sapertos coét, tukang polis sareng tukang lebu.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

TELEPON

0086-18963302825

E-MAIL

ALAMAT

Jalan Wenhe, kota loufeng, Taman Perindustrian Suzhou, Suzhou, Cina.

Marcospa mangrupikeun pabrikan Cina anu parantos dipasihan vakum industri sareng sistem ékséktor lebu kalayan téknologi inovatif, anu fokus kana nyayogikeun industri beberesih vakum industri anu paling dipercaya dina pasaran.