Industrial vacuum cleaner
Floor grinding machine
Carpet and floor vacuum

KunaonPILIH KAMI

ngeunaanurang

Suzhou Marcospa didirikeun taun 2008. Spésialisasi dina produksi mesin lantai, sapertos coét, tukang polis sareng tukang lebu. Produk kualitas luhur, modis, seueur dianggo dina rupa-rupa arsitéktur, henteu ngan ukur ngagaduhan pasar luas di pasar penjualan domestik, tapi ogé diékspor ka Éropa sareng Amérika Serikat.

Marcospa hinge salami mangtaun-taun teras-terasan nuturkeun "kualitas produk pikeun salamet, kredibilitas sareng jasa pangembangan" tujuan bisnis. Komitmen pikeun nyayogikeun anjeun produk anu kualitas luhur sareng jasa kualitas. Boga tim manajemen desain anu propésional, khusus, ti desain produk, ngadamel kapang, nyetak dugi ka majelis Produk, pikeun masing-masing aspek sareng prosés anu ketat diuji sareng dikontrol ...

maca deui
  • EFFICIENT

    EFISIEN

    Produk nganggo téknologi otomatis pinuh langkung épisién, langkung awét, hemat waktos sareng merenah.

  • SUPERB

    SUPERB

    Konsumsi énergi produk langkung handap, tapi ogé pikeun ngajaga kualitas benchmarking produk.

  • AUTHORITY

    Otoritas

    Standar téknologi produk parantos janten industri, khususna industri berteknologi tinggi, jangkungna komando.

  • OPTIMAL

    OPTIMAL

    Parantos nampi seueur perhatian industri kana kualifikasi penting sareng pangakuan.

panasproduk

wartosinpormasi

  • Kumaha mesin polishing kecepatan tinggi maénkeun peranna dina lantai beton

    Mar-23-2021

    Prosés aplikasi mesin polishing gancang-① Nalungtik kaayaan aktual taneuh sareng mertimbangkeun kabutuhan pikeun ngontrol masalah sanding. Mimiti, oléskeun bahan agén curing kana taneuh pikeun ningkatkeun kaseueuran pondasi taneuh. ② Anggo 12 coét tugas beurat sareng baja ...

  • Kumaha milih coét planet bumi pikeun coét lantai

    Mar-23-2021

    Kinerja mesin coét lantai beton kalebet: grinding lebar, modeu operasi sirah grinding, speed rotasi, grinding pressure unit unit, kadali volume cai, sareng sajabana Standar konstruksi dibagi jadi: flatness, clearity and glossiness. 1. Anu gr ...

  • Kumaha ngagunakeun coét lantai pikeun nungkulan cet lantai sateuacan diwangun

    Mar-23-2021

    Pastikeun sareng ningkatkeun adhesion tina palapis cet lantai: Permukaan dasar beton anu diperlakukeun tiasa ngijinkeun dasar cet dasar pikeun nembus langkung kana permukaan beton, anu ngagaduhan peran konci dina kahirupan palayanan palapis cet lantai. Utamana lamun aya noda minyak sareng cai dina ...

maca deui