produk

T9 seri Three phase HEPA dust extractor

Pedaran Singkat: Mesin adaptasi motor turbin vakum tinggi, sistem beberesih filter otomatis pulsa jet. Tiasa dianggo 24 jam teras-terasan, sareng dilarapkeun kana jumlah lebu ageung, kaayaan partikel lebu ukuran leutik. Utamana ngagunakeun pikeun grinding lantai sareng industri polishing.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran ngeunaan T9 séri borongan ieu tilu tahap ékstrak debu HEPA

Pedaran Singkat: Mesin adaptasi motor turbin vakum tinggi, sistem beberesih filter otomatis pulsa jet.
Tiasa dianggo 24 jam teras-terasan, sareng dilarapkeun kana jumlah lebu ageung, kaayaan partikel lebu ukuran leutik.
Utamana ngagunakeun pikeun grinding lantai sareng industri polishing.

Fitur utami
Sistem kakuatan adaptasi motor turbin vakum tinggi, tegangan lega sareng frekuensi dua kali, dipercaya tinggi, noise low, waktos umur panjang, tiasa dianggo 24 jam teras-terasan.
Sadayana Dilengkepan komponén éléktronik Schneider, gaduh overload, overheating, panyalindungan circuit pondok.
Kantong tilepan turun-handap kontinyu, gampang / gancang dimuat / dibongkar.
PTFE dilapis HEPA filter, leungitna tekanan low, efisiensi filter tinggi.
Sistem beberesih pulsa Jet sacara otomatis, dilengkepan kompresor hawa, 24 jam damel tanpa gangguan, lumaku pikeun kaayaan kerja anu béda-béda

Parameter T9 seri Three phase HEPA extractor lebu harga murah ieu

Model séri T9 sareng spésifikasi
Modél T952 T972 T953 T973 T954 T974
Voltaseu 380V / 50Hz
Kakuatan (kw) 5.5 7.5 5.5 7.5 5.5 7.5
Vakum (mbar) 300 320 300 320 300 320
Airflow(m³/h) 530
Noise (dbA) 70 71 70 71 70 71
Jinis tapis HEPA filter “TORAY” polyester
Filter area(cm³) 30000 3X15000
Kapasitas filter 0.3μm>99.5%
Ngabersihan saringan Beberesih filter pulsa jet Motor beberesih disetir Pulsa jet otomatis
Diménsi (mm) 650X1080X1450 650X1080X1450 650X1080X1570
Beurat (kg) 169 173 172 176 185 210

Gambar ti séri T9 seri Three phase HEPA extractor debu ieu

T9_new.480956
T9_new.481
T9_new.482
T9_new.480956

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami