produk

C5 séri tilu fase cicing tipe vakum industri

Kompak? Sareng? Pinter? Desain.? Dilengkepan? Ku? A? Beurat? Tugas? Turbin? Motor,? Stabil? Sareng? Dipercaya,? 24? Jam? Kontinyu? Damel.? Idéal? Pikeun? Ngadukung ?? majelis? Garis


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran ngeunaan séri C5 tilu fase stasioner vakum industri ieu éksportir
Kompak? Sareng? Pinter? Desain.? Dilengkepan? Ku? A? Beurat? Tugas? Turbin? Motor,? Stabil? Sareng? Dipercaya,? 24? Jam? Kontinyu? Damel.? Idéal? Pikeun? Ngadukung ?? majelis? Garis .
◆? 1.? Mesin? Peralatan? Sareng? Beurat? Tugas? Tilu? Fase? Turbin? Motor,? Lega? Tekanan? Dobel-frékuénsi,? Handap? Noise? Sareng? Panjang? Hirup.? The? Power? nyaéta? sayogi ?? ti? 1.6kw-4.0? kw.
◆? 2.? Sadaya? Komponén? Listrik? Nyaéta? Schneider,? Sareng? Overload,? Overheating? Sareng? Pondok? Circuit? Panyalindungan
◆? 3.? Unik? Tiasa dicabut? Dustbin,? Damel? Miceun? Janten? Gampil.
◆? 4.? Stainless? Baja? Tank
◆? 5.? H? Kelas? HEPA? Filter,? Sareng? Luhur? Filter? Efisiensi? Sareng? Low? Vacuum? Loosing.? Jet? Pulsa? Filter? Cleaning,? Ngaktifkeun? Mesin? Ngajaga? Kuat? salawasna.?

Parameter tina séri C5 tilu tahap stasioner pabrikan vakum industri ieu

 8492V15PKY_E2_040S_LMA3
Gambar ti séri C5 tilu tahap stasioner stasioner pembersih vakum industri
C5.630698
C5.631
C5_1
C5000

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami