produk

A9 seri unit ékstraksi debu industri tilu fase tugas beurat industri cleaner vakum pikeun parutan lantai beton

Pedaran Singkat: Serelek vakum industri seri A9 didesain pikeun dianggo tugas beurat sacara umum. Motor turbin gratis pangropéa cocog pikeun padamelan teras 24/7. Éta cocog pikeun integrasi kana mesin prosés, pikeun panggunaan dina pamasangan anu tetep sareng sajabana A9 nyayogikeun nasabah na nganggo tilu panyaring saringan: manual shaker filter, motor otomatis driven, sareng jet pulsa filter cleaning.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran Singkat: A9 séri industri unit ékstraksi debu tilu fase tugas berat industri cleaner vacuum cleaner pikeun lanté grdinging didesain pikeun dianggo tugas beurat sacara umum.
Motor turbin gratis pangropéa cocog pikeun padamelan teras 24/7.
Éta cocog pikeun integrasi kana mesin prosés, kanggo panggunaan dina pamasangan tetep sareng sajabana
Satuan ékstraksi debu industri A9 nyayogikeun palanggan na nganggo tilu saringan filter: shaker filter manual, motor otomatis didorong, sareng jet cleaner filter pulsa.
Fitur utama: Dilengkepan motor turbin vakum tinggi, didukung tina 3.0kw-7.5kw
Kapasitas tank gedé anu tiasa dicabut 100L
Sadaya komponén Éléktronik nyaéta Schneider.
Vakum industri pikeun aman ngumpulkeun média beurat sapertos keusik, kiripik, sareng jumlah seueur lebu sareng kokotor.
Parameter seri A9 industri ékstraksi debu unit tilu fase tugas berat industri cleaner vakum pikeun lantai beton grdinging harga murah
A9 séri tilu fase modél pembersih vakum industri sareng spésifikasi:
Modél A931 A941 A951 A971 A932 A942 A952 A972 A933 A943 A953 A973
Voltaseu 380V 50Hz
Kakuatan (kw) 3 4 5.5 7.5 3 4 5.5 7.5 3 4 5.5 7.5
Vakum (mbar) 260 260 300 320 260 260 300 320 260 260 300 320
Airflow(m³/h) 320 420 530 530 320 420 530 530 320 420 530 530
Noise (dbA) 69 70 70 71 69 70 70 71 69 70 70 71
Volume tank (L) 100
Jinis tapis 12-Saku kantong HEPA filter “TORAY” polyester
Filter area(cm³) 20000 30000
Kapasitas filter 1.0um> 99.5% 0.3μm >99.5%
Ngabersihan saringan Manual shaker filter Beberesih filter pulsa jet Beberesih disetir motor otomatis
Diménsi (mm) 24″x42.5″x57.8″/610X1080X1470
Beurat (kg) 123 143 166 170 126 146 169 173 129 149 175

Gambar tina séri ékséksi debu industri seri A9 tilu fase tugas berat industri cleaner vakum pikeun lantai beton grdinging jual panas

A9-1--1590046974000
A9-2--1590046983000
A9-3--1590046996000
A9-4--1590047005000

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami