produk

TS3000 unit ékstraksi debu industri fase tunggal ékspéksi lebu debu dijual panas

Pedaran Singkat: TS3000 mangrupikeun ékséktor lebu beton HEPA, kalayan 3 motor Ametek ageung. TS3000 gaduh seueur kakuatan pikeun dihubungkeun sareng coét ukuran tengah atanapi langkung ageung, scarifiers, blasters shot kanggo nimba karét anu anyar, debu beton.? Saringan HEPA anu disahkeun kana 99,99% @ 0.3 mikron pikeun ngajamin yén knalpot vakum leres-leres bébas debu. TS3000 dibekelan alat anu lengkep, kalebet selang D50 * 10 méter, tongkat sareng alat lantai. Fitur utama: OSHA? Patuh? H13? HEPA? Tapis? Unik? Jet? Pulsa? Filter? Beberesih? Téknologi? Mastikeun? Éfisién? Sareng? Bersih? Tapis Dilas? Pigura / platform? Nyayogikeun? Kokoh? Dukungan? Di? Tangguh? Tempat padamelan The? 22? Méter? Panjang? Plastik? Kantong? tiasa? dipisahkeun? ka? sakitar? 40? masing-masing? disegel pikeun? gancang, aman pananganan sareng pembuangan debu Compact? nangtung? unit? gampang? pikeun? maneuver? sareng? ngangkut


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran ngeunaan unit ékstraksi debu industri grosir TS3000 ieu fase tunggal ékstrak debu HEPA
Pembersih debu vakum industri Pedaran Pondok
TS3000 mangrupikeun ékséktor lebu HEPA pikeun Lantai Beton, kalayan 3 motor Ametek ageung. TSS000000 gaduh seueur kakuatan pikeun dihubungkeun sareng coét ukuran tengah atanapi langkung ageung, scarifiers, blasters shot kanggo nimba debu anu anyar dipotong, debu beton.? Saringan HEPA anu disahkeun kana 99,99 % @ 0.3 mikronon pikeun ngajamin yén knalpot vakum leres-leres henteu debu. TS3000 disayogikeun pak alat lengkep, kalebet selang D50 * 10 méter, tongkat sareng alat lantai.

Fitur utami
OSHA? Patuh? H13? HEPA? Tapis? Unik? Jet? Pulsa? Filter? Beberesih? Téknologi? Mastikeun? Épisién? Sareng? Bersih? Tapis Dilas? Pigura / platform? Nyayogikeun? Kokoh? Ngadukung? Di? Tangguh? JobsiteThe? 22meters? panjang? plastik? kantong? tiasa? dipisahkeun? dugi? sakitar? 40? masing-masing? disegel kantong kanggo? gancang, aman pananganan sareng pembuangan debuCompact? nangtung? unit? gampang? ka? maneuver? sareng? ngangkut

Parameter unit ékstraksi debu industri TS3000 ieu fase tunggal ékséktor debu HEPA

Model ékstraksi debu industri TS3000 modél sareng spésifikasi:
Modél TS3000 TS3100
Voltaseu 240V 50 / 60HZ 110V 50 / 60HZ
Kakuatan (kw) 3.6 2.4
Ayeuna (amps) 12 16
Vakum (mbar) 220 185
Aliran Udara (m³ / h) 600 485
Saringan Pra 4,5m²> 99.5 %@1.0um
Saringan HEPA (H13) 3,6m ²> 99,99%@0.3um
Ngabersihan saringan Beberesih filter pulsa jet
Diménsi (mm) 24.8 ″ / 33 ″ x43.3 ″ / 630X840X1470
Beurat (kg) 145/65

Gambar unit TS3000 satuan pemasok ekstrak debu HEPA tunggal ieu

TS3000_industrial_dust_extraction_units_single_phase_HEPA_dust_extractor_hot_sale_156637709446

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami