produk

A8 séri Tilu fase vakum industri

Fitur utama: 1) Dilengkepan motor turbin vakum tinggi, didukung tina 3.0kw-7.5kw 2) 60L kapasitas ageung tank tiasa dicabut 3) Sadaya komponén Éléktronik nyaéta Schneider. 4) Vakum industri pikeun aman ngumpulkeun média beurat sapertos keusik, kiripik, sareng seueur lebu sareng kokotor.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran ngeunaan vakum industri seri A8 borongan ieu tahap
Fitur utama:
1) Dilengkepan motor turbin vakum tinggi, didukung tina 3.0kw-7.5kw
2) Kapasitas 60L tank gedé anu tiasa dicabut
3) Sadaya komponén éléktronik nyaéta Schneider.
4) Vakum industri pikeun aman ngumpulkeun média beurat sapertos keusik, kiripik, sareng seueur lebu sareng kokotor.
Parameter séri A8 Tilu tahap pabrik vakum industri ieu
Lambaran data téknis:
Modél A842
Voltaseu 380V / 50HZ
Kakuatan 4.0kw
Vakum 260 mBar
Tiupan hawa 420 m3 / jam
Tangki 60L
Daérah saringan 30.000 cm2
Nyaring katepatan 0.3μm>99.5%
Ngabersihan saringan Beberesih filter pulsa jet
Diménsi (mm) 645 * 925 * 1075
Beurat 95kg
Gambar ti séri A8 Three phase supplier industri vakum
A8_series_Three_phase_industrial_vacuum_155746670192

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami