produk

FB séri tilu fase ngabeledug vakum langkung bersih pikeun industri tugas beurat

Fiturna langkung kaamanan sareng ledakan-buktina, langkung énggal sareng langkung terjangkau tibatan beberesih vakum industri anu beurat. Éta cocog pikeun operasi kontinyu daérah ledakan-buktina sareng lebu anu ngabakar sareng ngabeledug atanapi alat industri. Seueur dianggo dina ngolah logam, ngolah lambar plastik, batre, casting, éléktronika, percetakan 3D sareng industri sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran ngeunaan séri FB ieu tilu fase Explosion-proof Vacuum cleaner
Fiturna langkung kaamanan sareng ledakan-buktina, langkung énggal sareng langkung terjangkau tibatan beberesih vakum industri anu beurat. Éta cocog pikeun operasi kontinyu daérah ledakan-buktina sareng lebu anu ngabakar sareng ngabeledug atanapi alat industri. Seueur dianggo dina ngolah logam, ngolah lambar plastik, batre, casting, éléktronika, percetakan 3D sareng industri sanés.

Paraméter tina séri FB anu pangsaéna tilu fase Explosion-proof Vacuum cleaner sale

Fitur
1. Motor ngabeledug-buktina, nyegah percikan listrik motor
Sistem kakuatan ngadopsi kipas turbin casting casting ledakan-buktina internasional pompa (pompa hawa), voltase lebar dua-frékuénsi, reliabilitas tinggi, sora lemah, umur panjang sareng operasi kontinyu salami 24 jam. Kakuatan sayogi ti 0.25kw dugi ka 4.0kw, catu daya nyaéta 380V / 50Hz.
peunteun ledakan-buktina motor: Ex d Ⅱ BT4 Gb

FB_11
FB_1_2_1

2. Saringan anti statis pikeun nyegah bahaya percikan statik
Kantong bintang opsional sareng filter kartrid pikeun sistem filtrasi.
Saringan kantong bintang nganggo perasaan campuran antistatik pikeun ningkatkeun konduktivitas ku nambihan serat binér.
Saringan kartrid saringan diperlakukeun kalayan palapis permukaan aluminized, anu ngagaduhan kinerja antistatik anu hadé sareng tahan permukaan ≤105Ω.

FB_2_2
FB_2_1302

3. Kotak listrik ledakan-buktina pikeun nyegah bahaya percikan listrik
Sistem kontrol ngadopsi kotak listrik ledakan-buktina, kontaktor AC internal sareng overload termal nganggo komponén listrik Schneider.
Kotak listrik ledakan-buktina, tanda ledakan-buktina: Ex d II BT4

FB_3_1153
FB_3_2562

4. monitoring tekanan négatip, panginget beberesih
Alat ukur tekanan négatip mangrupikeun komponén konfigurasi standar pikeun sadaya mesin. Éta didesain khusus pikeun beberesih vakum industri ku Puhua. Héjo, biru sareng beureum masing-masing pakait sareng tekanan négatip internal mesin dina unggal bagian kakuatan. Pointer nunjuk ka daérah beureum pikeun ngagambarkeun saringan kedah diberesihan atanapi diganti.

5. Kastor industri, gampang dipindahkeun kastor Industri gampang dipasang.
Roda didamel tina poliuretan kelas luhur (PU), kurungna didamel tina pelat acar 2.5mm kanggo ningkatkeun tulang rusuk, sareng kastor 2 inci tiasa nyandak 50kg masing-masing. Permukaan roda didesain nganggo sisikian kanggo ningkatkeun kinerja anti slip.

FB_4
FB_5 (1)

6.Pisahkeun tong luhur sareng handap, gampang dibersihkeun Struktur pamisah laras luhur sareng handap mangrupikeun konfigurasi standar mesin, anu nyayogikeun panggunaan anu pang ageung pikeun pangguna. Éta merenah pikeun ngabersihan debu. Nalika diperyogikeun pikeun ngabersihan debu, ngan ukur kedah angkat palang tekanan, tong ngumpulkeun debu sacara alami murag kana taneuh, sareng mindahkeun laras., Alungkeun debu, teras pencét palang tekanan saatos réngsé.

FB_6_1793
FB_6_2798
FB_6_3

7. Siklon di jero pikeun ngirangan beban dina saringan Struktur siklon internal mangrupikeun konfigurasi standar mesin. Éta dipasang dina sambungan anu nganggo port sedot. Partikel ageung tiasa langsung dibéréskeun handapeun debu ngempelkeun lebu ngalangkungan SEPARANG Siklon. Éta henteu kedah dicegat sareng kajebak ku saringan, anu tiasa ningkatkeun umur saringan.

8. Antarmuka anti selang sareng selang Selang sareng konektor didamel tina bahan anti-statis, konduktivitas listrik saluyu sareng DIN53482, sareng résistansi permukaan nyaéta <106Ω.

FB_7
FB_8

9. Saringan nyoko sacara manual muterkeun pikeun ngabersihan debu, anu merenah sareng éfisién. Ngabersihan pembersihan debu ngadopsi mode manual. Anjeun ngan ukur kedah muterkeun gagang puteran jarum jam / jarum jam sakitar 1 menit pikeun ngabersihan partikel-partikel lebu anu ageung taat kana permukaan saringan.

FB_9_1
FB_9_2
Modél FB-22 FB-40
Kakuatan (Kw) 2.2 4
Tegangan (V / Hz) 380/50 ~ 60
Aliran udara (m3 / h) 265 318
Vakum (mbar) 240 290
Volume tank (L) 60
Noise dB (A) 72 ± 2 74 ± 2
Diaméter inhalasi (mm) 50
Area filter (m2) 3.5
Kapasitas filter Saringan anti statik (0.3μm > 99.5%)
Ngabersihan saringan sacara manual muterkeun
Diménsi (mm) 1220 * 565 * 1270
Beurat (kg) 105 135

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami