produk

Produk

  • X series Cyclone separator

    Pamisah séri Siklon X

    Pedaran Singkat: Tiasa dianggo sareng beberesih vakum anu béda nyaring langkung ti 98% lebu. Jantenkeun langkung seueur lebu pikeun lebet kana pembersih vakum, manjangan waktos damel vakum, pikeun nangtayungan saringan dina vakum sareng manjangkeun waktos hirup.

  • Various model Workshop Pre separator machine made in China industrial vacuum cleaners manufacturers

    Rupa-rupa modél Bengkel Pra pamisah mesin didamel di pabrik pembersih vakum industri Cina

    Nalika seueur lebu anu dihasilkeun nalika digiling, disarankeun nganggo pre-separator. Sistem siklon khusus néwak 98% bahan sateuacan diséépkeun, ningkat pisan épisiénsi saringan sareng ngajagaan ékstrak debu anjeun tina gampang nyumbat. T0 tiasa dipaké babarengan sareng sadaya vakum industri sareng ekstrak debu anu biasa.

  • TS1000 Single phase HEPA dust extractor

    TS1000 Single phase HEPA dust extractor

    TS1000 dilengkepan pre-filter kerucut sareng hiji saringan H13 HEPA.? Filter utama kalayan permukaan filter 1,5 m ², masing-masing saringan HEPA diuji sacara mandiri sareng disertifikasi. TS1000 tiasa misahkeun debu anu halus kalayan épisiensi 99,97% @ 0.3μm, mastikeun tempat damel anjeun lingkungan anu bersih sareng aman.?TS1000 disarankeun pikeun coét alit sareng alat listrik anu dicekel.

  • TS2000 Single phase HEPA dust extractor

    TS2000 Single phase HEPA dust extractor

    Pedaran Singkat: TS2000 mangrupikeun dua mesin HEPA debu ékséktor. Éta dilengkepan saringan utama salaku saringan kahiji sareng dua H13 salaku anu terakhir.? Unggal saringan HEPA masing-masing diuji sareng disertifikasi ngagaduhan efisiensi minimum 99,97% @ 0,3 mikron. mana anu minuhan sarat silika anu énggal.? Ékstrak debu propésional ieu saé pikeun ngawangun, ngagiling, moyok sareng lebu beton. ”Fitur utami: OSHA? Patuh? H13? HEPA? Tapis? Unik? Jet? Pulsa? Filter? Beberesih? Sistem,? Éfisién? Purges? Éta? Pre-filter? tanpa? mukaan? éta? vakum? ka? ngajaga? a? lancar? aliran udara ,? sareng? pikeun? nyingkahan? nyiptakeun? a? kadua? debu? bahaya Duanana? kontinyu? bagging? sistem? pikeun? efektif? debu? ingetan? sareng? a? biasa? plastik? kantong? systemare? kompatibel. Hiji? Jam? Counter? Sareng? Vakum? Méter? Kanggo? Filter? Control? Nyaéta? Standar "

  • TS3000 industrial dust extraction units single phase HEPA dust extractor hot sale

    TS3000 unit ékstraksi debu industri fase tunggal ékspéksi lebu debu dijual panas

    Pedaran Singkat: TS3000 mangrupikeun ékséktor lebu beton HEPA, kalayan 3 motor Ametek ageung. TS3000 gaduh seueur kakuatan pikeun dihubungkeun sareng coét ukuran tengah atanapi langkung ageung, scarifiers, blasters shot kanggo nimba karét anu anyar, debu beton.? Saringan HEPA anu disahkeun kana 99,99% @ 0.3 mikron pikeun ngajamin yén knalpot vakum leres-leres bébas debu. TS3000 dibekelan alat anu lengkep, kalebet selang D50 * 10 méter, tongkat sareng alat lantai. Fitur utama: OSHA? Patuh? H13? HEPA? Tapis? Unik? Jet? Pulsa? Filter? Beberesih? Téknologi? Mastikeun? Éfisién? Sareng? Bersih? Tapis Dilas? Pigura / platform? Nyayogikeun? Kokoh? Dukungan? Di? Tangguh? Tempat padamelan The? 22? Méter? Panjang? Plastik? Kantong? tiasa? dipisahkeun? ka? sakitar? 40? masing-masing? disegel pikeun? gancang, aman pananganan sareng pembuangan debu Compact? nangtung? unit? gampang? pikeun? maneuver? sareng? ngangkut

  • T3 series Single phase HEPA dust extractor

    T3 séri Tunggal fase HEPA ékstrak lebu

    Pedaran Singkat: Standar "TORAY" poliéster dilapis HEPA saringan. Dilarukeun pikeun kaayaan kerja anu kontinyu, ukuran alit sareng lebu jumlah ageung, khusus dilarapkeun ka lantai grinding sareng industri polishing. Jangkungna tiasa diatur, nanganan sareng ngangkut kalayan gampang. Fitur utama: Tilu motor Ametek, pikeun ngendalikeun hurung / pareum nyalira. Sistem bagging turun-handap kontinyu, gampang / gancang dimuat / dibongkar. PTFE dilapis HEPA filter, leungitna tekanan low, efisiensi filter tinggi.

  • T5 series Single phase double barrel dust extractor industrial dust removal equipment hot sale

    T5 séri fase Tunggal ganda tong debu ékstrak paranti ngaleupaskeun lebu industri dijual panas

    Pedaran Singkat: 2 tong, diintegrasikeun sareng pamisah pikeun saringan sateuacanna, "TORAY" poliéster PTFE dilapis HEPA filter. Dilarukeun pikeun kaayaan kerja anu teras-terasan, ukuran alit sareng lebu jumlah ageung. Husus dilarapkeun ka lantai grinding sareng industri polishing. Fitur utama: Tilu motor Ametek, pikeun ngendalikeun hurung / pareum nyalira. Sistem kantong tilepan turun-handap kontinyu, gampang / gancang dimuat / dibongkar. 2 tong, pre-filter mangrupikeun pemisah siklon, nyaring lebu langkung ti 98%, ngadamel langkung seueur lebu lebet kana pembersih vakum, manjangkeun waktos damel vakum, kanggo ngajagi saringan dina vakum sareng manjangkeun waktos hirup. PTFE dilapis HEPA filter, leungitna tekanan low, efisiensi filter tinggi

  • Single phase wet and dry vacuum cleaner S2 series

    Single phase base and dry vacuum cleaner S2 series

    Pedaran Singkat: S2 beberesih vakum industri séksi sareng mendesain kompak, fleksibel, gampang dipindahkeun. Dilengkepan kapasitas anu béda tina laras anu tiasa dicabut. Minuhan sababaraha jinis kaayaan damel, pikeun aplikasi baseuh, garing sareng debu. Fitur utama: Tilu motor Ametek, pikeun ngendalikeun hurung / pareum nyalira. Desain kompak, langkung fleksibel, cocog pikeun industri semén. Dua beberesih saringan sayogi: beberesih filter pulsa jet, beberesih otomatis didorong motor

  • Single phase wet and dry industrial vacuum cleaner S3 series

    Single phase baseuh sareng garing industri cleaner vakum siri S3

    Pedaran Singkat: Sévum industri sélum S3 biasana dianggo pikeun beberesih daérah manufaktur atanapi kanggo beberesih overhead. Ditémbong kompak sareng fleksibel, gampang dipindahkeun. Teu aya aplikasi anu mustahil pikeun S3, ti laboratorium, bengkel, sareng rékayasa mékanis dugi ka industri beton. Anjeun tiasa milih modél ieu pikeun bahan garing hungkul atanapi pikeun aplikasi anu baseuh sareng anu garing. Fitur utama: Tilu motor Ametek, pikeun ngendalikeun laras bebas / bebas Dicabut, damel tempat pembuangan lebu janten gampang Permukaan filter ageung sareng sistem beberesih filter terintegrasi Multi tujuan kalenturan, cocog pikeun aplikasi baseuh, garing, debu

  • TS70 TES80 Three phase dust extractor intergrated with pre separator

    TS70 TES80 Ékstrak lebu tilu fase ngahiji sareng pra pamisah

    Bulu utama: Saringan dua tahap, saringan sateuacanna nyaéta pemisah siklon, misah langkung ti 95% lebu, ngan ukur sababaraha lebu anu sumping kana saringan, saéstuna kahirupan filter. Hatur nuhun kana beberesih filter otomatis jet pulsa, anjeun tiasa tetep damel tanpa gangguan The extractor debu ngawangun nyeuseup tinggi anu konsisten sareng aliran udara ageung, daun sakedik lebu dina lantai Dilengkepan komponén éléktronik Schneider, gaduh overload, overheating, perlindungan circuit pondok, tiasa tiasa dianggo 24 jam kontinyu Sistem kantong tilepan kontinyu, penanganan aman sareng pembuangan debu

  • T9 series Three phase HEPA dust extractor

    T9 seri Three phase HEPA dust extractor

    Pedaran Singkat: Mesin adaptasi motor turbin vakum tinggi, sistem beberesih filter otomatis pulsa jet. Tiasa dianggo 24 jam teras-terasan, sareng dilarapkeun kana jumlah lebu ageung, kaayaan partikel lebu ukuran leutik. Utamana ngagunakeun pikeun grinding lantai sareng industri polishing.

  • A8 series Three phase industrial vacuum

    A8 séri Tilu fase vakum industri

    Fitur utama: 1) Dilengkepan motor turbin vakum tinggi, didukung tina 3.0kw-7.5kw 2) 60L kapasitas ageung tank tiasa dicabut 3) Sadaya komponén Éléktronik nyaéta Schneider. 4) Vakum industri pikeun aman ngumpulkeun média beurat sapertos keusik, kiripik, sareng seueur lebu sareng kokotor.

123456 Teras> >> Halaman 1/7