produk

Pamisah séri Siklon X

Pedaran Singkat: Tiasa dianggo sareng beberesih vakum anu béda nyaring langkung ti 98% lebu. Jantenkeun langkung seueur lebu pikeun lebet kana pembersih vakum, manjangan waktos damel vakum, pikeun nangtayungan saringan dina vakum sareng manjangkeun waktos hirup.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran SEPISI Siklon X efisiensi tinggi ieu buatan Cina

Pedaran pondok:

Tiasa dianggo sareng beberesih vakum anu béda nyaring langkung ti 98% lebu. Jantenkeun langkung seueur lebu lebet kana pembersih vakum, manjangkeun waktos damel vakum, pikeun nangtayungan saringan dina vakum sareng manjangkeun waktos hirup.

Parameter pabrik épisisi Siklon efisiensi tinggi X ieu

Modél séri X sareng spésifikasi
Modél X60 X90
Volume tank (L) 60 90
Diménsi inci (mm) 17.7″x17.7″x34″ 17.7″x17.7″x40.5″
450X450X870 450X450X1030
Beurat (lbs) (kg) 37/16 38.5 / 17

Gambar penjualan efisiensi tinggi séri X séri Siklon dijual panas

X60.png652
X90.png

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami