produk

TS70 TES80 Ékstrak lebu tilu fase ngahiji sareng pra pamisah

Bulu utama: Saringan dua tahap, saringan sateuacanna nyaéta pemisah siklon, misah langkung ti 95% lebu, ngan ukur sababaraha lebu anu sumping kana saringan, saéstuna kahirupan filter. Hatur nuhun kana beberesih filter otomatis jet pulsa, anjeun tiasa tetep damel tanpa gangguan The extractor debu ngawangun nyeuseup tinggi anu konsisten sareng aliran udara ageung, daun sakedik lebu dina lantai Dilengkepan komponén éléktronik Schneider, gaduh overload, overheating, perlindungan circuit pondok, tiasa tiasa dianggo 24 jam kontinyu Sistem kantong tilepan kontinyu, penanganan aman sareng pembuangan debu


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran ngeunaan TS70 TES80 Ékstrak debu tilu-tahap ieu terintegrasi sareng pra-pamisah buatan Cina

Bulu utama
Dua saringan tahap, saringan sateuacanna nyaéta pemisah siklon, misah langkung ti 95% lebu, ngan ukur sababaraha lebu anu sumping kana saringan, leres-leres sateuacanna kahirupan saringan. Hatur nuhun kana panyaring filter otomatis pulsa, anjeun tiasa tetep damel tanpa gangguan ngawangun nyeuseup tinggi anu konsisten sareng aliran udara ageung, nyéépkeun sakedik lebu dina lantai Dilengkepan komponén éléktronik Schneider, gaduh overload, overheating, panyalindungan circuit pondok, tiasa dianggo 24 jam teras-terasan Sistem kantong tilepan anu tetep, penanganan anu aman sareng pembuangan debu

Parameter grosir TS70 TES80 tilu fitrah debu ieu dihijikeun sareng pra pamisah

Modél TS70 TS80
Voltaseu 380V 50HZ 480V 60HZ
Kakuatan (kw) 7.5 8.6
Vakum (mbar) 320 350
Aliran Udara (m³ / h) 530 620
Noise (dba) 71 74
Jinis tapis Saringan HEPA "TORAY" poliéster
Area panyaring (cm) 30000
Kapasitas filter 0.3um> 99,5%
Ngabersihan saringan Beberesih filter pulsa jet otomatis
Diménsi (mm) 25.2 ″ x48.4 ″ x63 ″ / 640X1230X1600
Beurat (kg) 440/200

Gambar tina TS70 TES80 ekstrak debu fase luhur ieu ngahiji sareng pra pamisah

TS70_TES80Three_phase_dust_extractor_intergrated_with_pre_separator_156637712764

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami