produk

Kumaha mesin polishing kecepatan tinggi maénkeun peranna dina lantai beton

Prosés aplikasi tina mesin polishing-speed tinggi

① Nalungtik kaayaan anu saleresna tina taneuh sareng mertimbangkeun perluna ngendalikeun masalah sanding. Mimiti, oléskeun bahan agén curing kana taneuh pikeun ningkatkeun kaseueuran pondasi taneuh.

② Anggo 12 coét tugas beurat sareng cakram grinding baja pikeun ngarobih taneuh, sareng mulus bagian-bagian anu nonjol tina taneuh pikeun ngahontal rata rata.

③ Sacara kasar ngagiling taneuh, nganggo cakram grinding résin 50-300 bolong, teras rata nyebarkeun bahan agén curing, ngantosan taneuh nyerep sapinuhna.

④ Saatos taneuh garing, anggo 500 bolong résin cakram abrasif pikeun ngagosok taneuh, bilas leutak taneuh sareng bahan agén curing sésana.

⑤Post-polishing.

1. Mimiti nganggo mesin polishing gancang-gancang kalayan polishing Pad No. 1 kanggo polishing. 

2. Ngabersihan taneuh, nganggo pembersih vakum atanapi pelét lebu pikeun ngabersihkeun taneuh (henteu kedah nambihan cai pikeun ngabersihkeun, utamina bubuk sésana nalika polesan pad). 

3. Poles cair dina taneuh, ngantosan taneuh garing sadayana (numutkeun kabutuhan bahan). 

4. Nalika permukaanna digores ku objék anu seukeut, henteu aya tapak. Mimiti nganggo mesin polésés kalayan nomer 2 pad kanggo ngagosok. 

5. Polesan parantos réngsé. Pangaruhna tiasa ngahontal langkung ti 80 derajat.


Waktos Post: Mar-23-2021