produk

Kumaha milih coét planet bumi pikeun coét lantai

Kinerja mesin coét lantai beton kalebet: grinding lebar, modeu operasi sirah grinding, speed rotasi, grinding pressure unit unit, kadali volume cai, sareng sajabana Standar konstruksi dibagi jadi: flatness, clearity and glossiness.

1. Area grinding mesin lantai grinding: kawilang diomongkeun, beuki gedé grinding area tina mesin, luhurna rata tina ground konstruksi, tapi ogé kanaékan kisaran grinding anu ngajantenkeun épisiensi leveling tina taneuh bédana tingkat handap.

QQ-20200421204613-1587473527000

2. Modeu operasi tina sirah grinding mesin lantai grinding: Beuki rumit modeu operasi tina grinding head of the ground grinding machine, langkung ageung kakuatan grinding, langkung luhur efisiensi damelna, sareng luhurna kajelasan taneuh. Kakuatan grinding tina dua arah 12-ngagiling lanté coét lantai langkung kuat.

3. Kecepatan rotasi coét lantai: Sacara umum, jumlah révolusi tina sirah grinding tina coét lantai, gaya grinding ogé bakal ningkat. Nanging, kecepatan anu gancang pisan bakal ngirangan gaya grinding tina kasar sareng taneuh. Nalika tekanan tina sirah grinding relatif handap, éta bakal ngirangan stabilitas operasi mesin sareng ngirangan standar konstruksi.

4. Unit tekanan tina grinding head of the ground grinding machine: tekanan tina grinding head of the ground grinding machine sareng bahkan beurat mesin, langkung ageung tekanan tina grinding head, langkung luhur efisiensi relatif sareng tingkat leveling . Upami tekanan tina sirah grinding teuing tinggi, gaya motong bakal ningkat nalika taneuh teuing lemes. Dina waktos ayeuna, coét lantai henteu tiasa ngajalankeun kalayan kecepatan seragam, anu bakal ngirangan kelancaran pangwangunan.

5. Kontrol volume cai: Sacara umum, grinding taneuh dibagi kana grinding baseuh sareng grinding garing, anu utamina nangtoskeun taneuh. Cai tiasa maénkeun peran pelumasan, panyabutan chip sareng pendinginan. Kalayan parobihan prosés grinding tina taneuh anu hégar granit, jumlah cai kedah dikontrol dina waktosna. Suhu polishing taneuh ogé sacara langsung mangaruhan kana cahaya polishing.

Ngaliwatan pangenalan kinerja mesin coét lantai, kuring yakin yén unggal jalma tiasa ngartos kinerja masing-masing bagian tina mesin coét lantai sareng gampang milih mesin coét lantai anu langkung cocog sareng kabutuhan anjeun.


Waktos Post: Mar-23-2021