produk

Kumaha ngagunakeun coét lantai pikeun nungkulan cet lantai sateuacan diwangun

Pastikeun sareng ningkatkeun adhesion tina palapis cet lantai: Permukaan dasar beton anu diperlakukeun tiasa ngijinkeun dasar cet lantai pikeun nembus langkung kana permukaan beton, anu ngagaduhan peran konci dina kahirupan palayanan tina palapis cet lantai. Utamana lamun aya noda minyak sareng cai dina permukaan dasar, kusabab kasaluyuan minyak, cai sareng cét anu goréng, sesah pikeun ngawangun lapisan anu teras-terasan. Komo upami palapis lengkep dibentuk, adhesion palapis bakal seueur dikirangan, nyababkeun palapisna murag sateuacanna. Nalika lebu dina permukaan langsung dilarapkeun tanpa perhatosan permukaan dasarna, lampu éta bakal ngalantarankeun palapis cet lantai gaduh liang, sareng anu beurat tiasa nyababkeun luas lapisan palapis cet lantai murag, pondokna hirup jasa tina cet lantai. Ku alatan éta, dina waktos anu sasarengan, nyiapkeun persiapan anu diperlukeun pikeun ngawangun palapis anu lancar, lemes sareng éndah, sareng nyiptakeun pondasi anu saé pikeun proyék-proyék cet lantai.

Nyiptakeun kasarna permukaan anu cocog: Adhesion tina palapis cet lantai kana permukaan beton utamina gumantung kana daya tarik silih antawis molekul kutub dina cet lantai sareng molekul dina permukaan substrat. Saatos beton digiling ku mesin coét lantai, permukaanna bakal dikacak. Nalika kasarna nambahan, luas permukaan ogé bakal ningkat sacara signifikan. Gaya gravitasi lapisan dina luas unit sareng permukaan dasar ogé bakal ningkat sacara éksponénsial. Kantétan palapis cet nyayogikeun bentuk permukaan anu cocog sareng ningkatkeun kerjasama huntu mékanis, anu nguntungkeun pisan pikeun adhesion lapisan palapis cet epoxy.


Waktos Post: Mar-23-2021